+36 32 500 250 bejelentkezes@stmm.hu
Dr. Hampel Ferenc

Dr. Hampel Ferenc

Ortopéd-traumatológus szakorvos

Specialitás: Gyermekortopédia 4 éves kortól, gerincferdülés vizsgálata, lúdtalp és egyéb lábdeformitások, csípő- és térdízületi panaszok, váll arthroscopia.

Végzettség: Ortopéd-traumatológus szakorvos

Salgótarjáni Mozgásszervi Magánrendelő
Cím: Salgótarján Kassai sor 14.
Tel:+36 32 500 250
E-mail: bejelentkezes@stmm.hu
Rendelési napok: szerda
Vizsgálati díj: 22.000 Ft

PÁCIENSEINK VÉLEMÉNYE

„Nagyon kedves volt Hampel Doktor úr. Igazán részletesen és érthetően elmagyarázott mindent. Nem utolsó sorban kislányommal is nagyon kedvesen bánt, köszönjük!”  –  F. Fruzsina

“Nagyon meg voltam elégedve az asszisztens hozzáállásával, amikor telefonon kértem időpontot. Segítőkészsége, kedvessége várakozáson felüli volt. Amikor megérkeztem a rendelőbe, az ott dolgozó asszisztensről is ugyanezeket tudom mondani. Dr. Hampel Ferenchez kerültem, és bármikor szívesen ajánlanám bárkinek, hiszen szakmailag és emberileg az egyik legjobb orvos, akivel valaha találkoztam. Mindent részletesen elmagyarázott, elmondta a kezeléseket részletesen, minden kérdésemre válaszolt. Még egyszer köszönöm az Önök hozzáállását!” – H. Viktória

BEMUTATKOZÁS

Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet ortopédiai osztályán dolgozom 2006 óta. Elsődlegesen nagyízületi endoprotetikával foglalkozom (csípő- és térd protézisek), de térdízületi arthroscopiát és egyéb korrekciós műtéteket is rendszeresen végzek. Beteganyagom korcsoport megoszlására a fiatal sportoló- és az idősebb, kopásos betegségben szenvedő korosztály jellemző. Az ortopéd sebészeti munkámat megelőzően tíz éven keresztül baleseti sebészként dolgoztam, ami jó alapot adott a később felvett ortopédiai beavatkozásokhoz.

Az orvosi pálya nálam családilag kódolva volt, már nagyapám és apám is orvosként dolgoztak, ez az életvitel már gyerek fejjel is természetesnek tűnt.Apám fej-nyak sebészként elvárta tőlem, hogy végzett orvosként egy évet belgyógyászaton is tapasztalatot szerezzek. Nyilván ez az egy év nem adott biztos alapokat ahhoz, hogy a belgyógyászat rejtelmeibe beássam magam, de egy kicsi rálátást adott az orvoslás másik oldalára. Ezt a szemléletet megőrizve éveken át heti rendszerességgel vállaltam sürgősségi ügyeletet a traumatológia ill. ortopédia mellett.

Az első lányom megszületése után az embert próbáló traumatológiai munkáról át tudtam váltani ortopédiára, ami sokkal tervezhetőbbé tette az életemet, továbbá több időt tudtam a családdal eltölteni, és az ügyeleti terhelés is jelentős mértékben csökkent.

Évek óta vállalok a fő munkahelyem mellett járóbeteg rendelést más intézetben, ahol a betegeknek próbálom közérthető módon elmagyarázni a panaszaik okát és annak lehetséges kezelését, elsődlegesen hangsúlyt fektetve a konzervatív kezelési módokra, és csak akkor szoktam műtéti megoldást javasolni, ha az megkerülhetetlennek tűnik.

Szabadidőmet a családommal töltöm, három lányom minden fölös energiámat leköti, erről mindig gondoskodnak. A fotózás a szenvedélyem, de erre csak úgy szokott lehetőségem nyílni, hogy összekötöm hétvégente a családi programot a fotózással.

Gyerekkorom óta sportolok, régen szakosztálynál birkóztam 10 évig, majd ezt követően elkezdtem foglalkozni a boksz és kick-boksz sportággal. Az utóbbit a mai napig rendszeresen gyakorlom.

Szakmai önéletrajz

Név:                   Dr. Hampel Ferenc
Születési idő:     1969.
Végzettség:       Szegedi Orvostudomány Egyetem Általános Orvosi Kara

1982-ig               Magyarországon jártam általános iskolába.

1982-1987-ig       Külföldön fejeztem be az általános iskolai-, illetve középiskolai tanulmányaimat.

1987-1994           Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem, Szeged.

1994                   Orvosdoktorrá avatás éve.

1994                   Belgyógyászati osztályon 1 évet eltöltöttem friss diplomával.

1995-1999           Szentesi Városi Kórház, majd a Szekszárdi Megyei Kórház traumatológia osztályain dolgoztam főállásban.

1999-2001           Főállásban orvosi szakfordítóként dolgoztam, mellyel párhuzamosan Szekszárdon a traumatológiai osztályon ügyeleteket vállaltam a szakmai szinten tartás érdekében.

2001-2006          Szent János Kórház Traumatológiai osztályán dolgoztam traumatológiai munkakörben.

2006 óta az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Ortopédiai osztályán dolgozom napjainkig.

2004                  Traumatológiából szakvizsgáztam.

2007                  Ortopédiából szakvizsgáztam.

2015 óta vagyok a XV. kerületi Rendelőintézet ortopédiai osztályának az osztályvezető főorvosa.

 

 

 

SalgótarjániMozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!