+36 32 500 250 bejelentkezes@stmm.hu

Salgótarjáni Mozgásszervi Magánrendelő

Legyen Ön is a
specialista orvoscsapat tagja!

“Nálunk az orvos kizárólag orvosi munkát végez!”

A Salgótarjáni Mozgásszervi Magánrendelő a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő társ intézménye. A BMM rendelőhálózat Magyarország dinamikusan fejlődő magán-egészségügyi szolgáltatója. 2016-ban az Év Magánrendelője díjat is elnyerte és mivel országosan is folyamatosan bővül, megbízható szakorvosokat és specialistákat keres salgótarjáni rendelőjébe, nem csak mozgásszervi területre!

“Küldetésünk a mozgásszervi betegek gyógyítása, specialista szakorvosok, terapeuták és ügyfélszolgálat segítségével, azért hogy visszaadjuk az örömteli mozgás szabadságát!”

Magánrendelőnkben komplex mozgásszervi és különféle szakorvosi ellátást nyújtunk pácienseink számára, az orvosi vizsgálattól a terápiáig. Olyan szakorvosokkal szeretnénk bővíteni praxisközösségünket, akik a páciens gyógyulását szem előtt tartva szívesen ajánlanak modern és hatékony konzervatív terápiákat is.

Munkatársaink

Az alábbi szakterületekre várjuk szakorvos kollégáink jelentkezését:

Ortopédia

Reumatológia

Kézsebészet

Bőrgyógyászat

Sebészet

Belgyógyászat

Urológia

Neurológia

Alapértékeink

Empatikus csapatjátékos

Beleérző képessége, lojalitása, kiszámíthatósága, segítőkészsége a nyer-nyer (win-win) helyzetet és elégedettséget teremt. Képes egy nagy közös célt a saját érdekei elé helyezni és örömét leli a közösségben és a közösen elért sikerekben is. Egyenes, együttműködő, élvezi, hogy bármikor nyitott ajtóra találhat ötleteivel és elakadásaival is. Összetartás jellemzi a szűkebb családi életben és tágabb munkatársi közösségben is, öröm vele együtt dolgozni.

Elkötelezett az egészséges életmód mellett

Érték számára az egészség. Saját életmódjával példát mutat az egészség megőrzéséről: évente szűrővizsgálatokra jár, rendszeresen sportol, minőségi ételeket fogyaszt.
Fontos számára az egészségnevelés, tudását örömmel átadja, hozzásegíti a körülötte élőket az egészségesebb élethez, ezáltal a jobb életminőséghez.

Rendszerető, eredményvállaló

Szeret rendet teremteni. Külső megjelenésére igényes, munkakörnyezetében rendet tart. Gondolkodásában logikus, strukturált, precíz, ezáltal hatékony és eredményes. A határidőket pontosan betartja, elakadás esetén nem fél időben segítséget kérni felettesétől, csapatától. Felelősségi körébe tartozó eredményeiért vállalja a felelősséget. A problémákat látja, érti és a megoldásokat keresi.

Professzionális szakértő, tanító

A tudást fontos értéknek tekinti. Folyamatosan fejleszti szakmai ismereteit, nyitott az új megoldások, új trendek kipróbálására és megtanulására. Bátran áll elő új ötletekkel. Tudását folyamatosan bővíti. Szakmájában tisztában van a tudásanyag-forrásával, így naprakészen, megbízhatóan, hitelesen és érthetően át is tudja adni. Udvarias, jó kommunikáció képessége révén meggyőző, komoly szakértőként tekintenek rá.

Folyamatos fejlődés attitűd

Legjobb akar lenni a szakmájában, melyet hivatásának tekint. Folyamatosan fejleszti szakmai ismereteit, képzi önmagát, nyitott korszerű az új megoldások, új technológiák és trendek kipróbálására és megtanulására. Munkája elvégzése során értéket teremt, mely hozzájárul a csapat, a cég és az egyéni személyes fejlődéshez és megelégedettséghez.

Extra törődés attitűd

Szorgalmas, támogató személyiség. Pozitív kisugárzása a garancia arra, hogy legendás élményt nyújt egy nem várt figyelmességgel. Kezdeményező, előzékeny, önmotivált. Nemcsak elvégzi, hanem túl is teljesíti a rábízott feladatot. Önként is nyúl a feladatért és élvezi az extra teljesítmény okozta örömöt.

Amit kínálunk:

Professzionális, jól felszerelt rendelők

Elhivatott csapat: recepció és asszisztencia

Praxisközösség ahol megbecsülés és elismerés jár

Kiszámítható, tervezhető rendelési idő

Kiemelkedő díjazás

Támogató vezetés

Önt keressük, amennyiben:

 Önnek csak a páciensek gyógyításával kell foglalkoznia

Rendelkezik érvényes működési engedéllyel és kamarai tagsággal

3 éves tapasztalattal rendelkezik

Elhivatott a beteggyógyításban

Szakorvosi vizsgával rendelkezik

Rendelőnk :

Salgótarjáni Mozgásszervi Magánrendelő
3100 Salgótarján Kassai Sor 14.

Jelentkezés módja:

drMoravcsikBence

Dr. Moravcsik Bence Balázs orvosigazgató

Érdeklődni és jelentkezni Dr. Moravcsik Bence Balázs orvosigazgatónál, a drmoravcsik@bmm.hu
e-mail címen lehet.

SalgótarjániMozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!